Mokteiliai

Rozmarinų mokteilis

Sudedamosios dalys
1 rausvasis greipfrutas
1 šaukštas agavų sirupo arba medaus
1 šaukštas cukranendrių cukraus
200 ml granini rausvųjų greipfrutų
100 ml vandens
100 ml gazuoto vandens
6 šakelės rozmarino

Apibūdinimas
Rozmarinų ir rausvųjų greipfrutų ypatingasis kokteilis, labai skanus ir smagus paruošti.

Paruošimas

  • Puode pakaitinkite vandenį ir granini rausvųjų greipfrutų.
  • Įdėkite cukraus ir agavų sirupo, maišykite kol ištirps cukrus.
  • Sudėkite rozmariną (pasilikite truputį papuošimui!) ir leiskite virti and silpnos ugnies iki 10 min.
  • Nuimkite puodą nuo ugnies ir leiskite mišiniui atvėsti.
  • Įdėkite į šaldytuvą, kad visiškai atvėstų.
  • Pridėkite į stiklinę ledo (smulkinto arba nesmulkinto) ir 4/5 iki pilnos stiklinės atvėsinto mišinio.
  • Iki viršaus pripilkite gazuoto vandens.
  • Papuoškite šviežia rozmarino šakele ir griežinėliu rausvojo greipfruto.