Kokteiliai
Rozmarinų kokteilis
Ypatingas rozmarinų ir rausvųjų greipfrutų kokteilis
Kokteiliai
Ypatingas rozmarinų ir rausvųjų greipfrutų kokteilis
Sudedamosios dalys
1 rausvasis greipfrutas
1 šaukštas agavų sirupo arba medaus
1 šaukštas cukranendrių cukraus
200 ml granini rausvųjų greipfrutų
100 ml vandens
100 ml gazuoto vandens
6 šakelės rozmarino
Paruošimas
Puode pakaitinkite vandenį ir granini rausvųjų greipfrutų.
Įdėkite cukraus ir agavų sirupo, maišykite kol ištirps cukrus.
Sudėkite rozmariną (pasilikite truputį papuošimui!) ir leiskite virti and silpnos ugnies iki 10 min.
Nuimkite puodą nuo ugnies ir leiskite mišiniui atvėsti.
Įdėkite į šaldytuvą, kad visiškai atvėstų.
Pridėkite į stiklinę ledo (smulkinto arba nesmulkinto) ir 4/5 iki pilnos stiklinės atvėsinto mišinio.
Iki viršaus pripilkite gazuoto vandens.
Papuoškite šviežia rozmarino šakele ir griežinėliu rausvojo greipfruto.